City Swim Kids

Dit jaar heeft de volgende generatie van Team Pascal aangetoond moeiteloos het stokje over te kunnen nemen bij de Amsterdam City Swim.
De 10 kinderen die namens Team Pascal hebben deelgenomen hebben met elkaar ruim € 6200,00 opgehaald voor de strijd tegen ALS.
Wij presenteren hier met gepaste trots de kinderen die de Amstel en de Amsterdamse grachten hebben bedwongen in hun strijd tegen ALS.

Walter20150830-025 Julia Vendel
Dochter van Pascal, kon niet wachten tot het moment dat ze deel mocht nemen aan de city swim voor kids. Maar met haar 10e  verjaardag in het vooruitzicht heeft zij zich aangemeld.
Zij wordt begeleid door haar moeder Stephanie Vendel, die de afgelopen 2 edities zelf aan de ACS heeft meegedaan.

20140622-0065 Jasmijn van der Horst
Hoewel haar vader vorig jaar volop in de voorbereiding heeft meegedaan moest hij op het laatste moment verstek laten gaan vanwege rugklachten. Jasmijn gaat er vanuit dat haar voorbereidingen wel beloond worden met een mooie tocht door het water van de hoofdstad.
Zij wordt begeleid door haar tante Rebecca van der Horst-Pietersen.

EvaPien-160207-046 Pien Scheer
Heeft vorig jaar haar hardlopende moeder aangemoedigd op de flanken van de Mont Ventoux tijdens de tour du ALS. Zij wil dit jaar graag zelf een sportieve bijdrage leveren. Haar moeder Nadine Scheer zal haar van de nodige morele steun voorzien als begeleidster.

Prive-012 David van der Horst
In tegenstelling tot de samenstelling van de Team Pascal fietsploeg zijn bij de zwemmers de mannen in de minderheid.
David biedt enig tegenwicht aan de dames door samen met zijn opa Aat van der Horst te gaan zwemmen.

Franken20150607-080 Annebel Franken
Is geïnspireerd door de 2 deelnames van haar vader aan de City Swim. Aangezien haar vader opgaat voor zijn hattrick heeft Annebel een andere begeleider moeten zoeken. Onder lichte dwang heeft zij haar broer Koen Franken bereid gevonden die rol op zich te nemen.

20140622-0070 Iris van der Horst
Iris hoopt dit jaar met hetzelfde gemak door het water te glijden als haar moeder vorig jaar deed. Iris haar neef Coen had geen schijn van kans met zijn plan om haar moeder in te halen. Met deze  gedachte in het achterhoofd heeft Iris gekozen voor haar neef Hugo Bergman als begeleider in plaats van zijn broertje.

Franken20150607-025 Jody Franken
Als je hele achtertuin vol staat met gezellige mensen die komen borrelen voor de sponsorbijdrage aan de city swim, dan word je  vanzelf enthousiast. Reden genoeg dus om dit keer zelf mee te doen. Als begeleider heeft ze vriend van de familie Marcel Jansen gestrikt.

Studiosessie-399 Eva van der Horst
Eva heeft afgelopen jaar erg genoten van het aanmoedigen van haar moeder te midden van vrienden en familie, maar vond de tijd rijp om zelf een sportieve uitdaging aan te gaan. Wij gaan er van uit dat er aan gezelligheid geen gebrek is met haar nicht Charlotte Bergman als begeleidster.

Verhoek20150607-010 Juliëtte Verhoek
Als je vader al een trainingskamp in Zeeland belegt voor zijn cityswim companen, dan moet je daar wel wat van mee krijgen. Dit jaar wil Juliëtte zelf ondervinden wat de deelname aan de city swim betekent. Haar moeder Vicky Verhoek heeft haar tenniscarrière stopgezet om zich optimaal voor te kunnen bereiden op haar rol als begeleidster.

Studiosessie-250 Gerben Bles
Fanatiek fondsenwerver als zijn vader meedoet aan de tour du ALS of zijn moeder aan de city swim. Mag nu voor zijn eigen deelname aan de kids swim gaan werven. Nadat een aantal teamgenoten van zijn moeder Margaret Bles zich individueel hebben aangemeld, heeft zij de ruimte om Gerben te begeleiden.

De strijd tegen ALS