Toertocht

Trap ALS de wereld uit met team Pascal

Voor iedereen die ook wel eens deel uit wil maken van de leukste wielerploeg van Nederland organiseerden wij een toertocht naar het Kopje van Bloemendaal.
De matadoren van Team Pascal gaven eenieder de mogelijkheid om een stukje van hun voorbereiding op de beklimming van de Mont Ventoux zelf aan den lijve te ondervinden.

Op zondag 22 mei werd er ondanks de ons minder gezinde weergoden een toertocht vanuit Purmerend richting het Kopje van Bloemendaal (de Mont Ventoux van Noord Holland) gefietst.
Rikkert, Ellis en Annette hadden een mooie route voorbereid om zelf nog wat trainingskilometers te maken en natuurlijk ook om anderen de gelegenheid te bieden om het Team Pascal gevoel een beetje mee te krijgen.
De fietsers die het mindere weer voor lief namen hebben met elkaar een leuke tocht beleefd met als apotheose een warm onthaal in Bloemendaal door Pascal in hoogst eigen persoon.

We hebben kunnen constateren dat de aanwezige leden van team Pascal klaar zijn voor het echte werk op 3 juni. Dat is maar goed ook want het aftellen is nu echt begonnen.

profiel-kopjebloemendaal1

 

De strijd tegen ALS